9 februari 2009

Djurparken!

Min arbetsplats är en djurpark. Där finns många sorters djur. En del är små och snabba, som näbbmöss och myror. Några är lite större och märks lite mer, som vildkatter av olika slag. Och så finns det några som märks riktigt mycket, som man inte kommer undan hur mycket man ärn stänger dörren om sig: Elefanterna och noshörningen. Tina skrev i sin blogg om skalen som finns, och det är jätteträffande! Jag tror att skalen och djuren är lite av samma slags metafor. En del är flockdjur, andra ensamvargar. En del syns och hörs mycket. Andra har så mycket kamouflage de bara kan för att smälta in i omgivningen. Tänk bara på alla tjejer som ser ut som karbonkopior av varann.

Jag har blivit inspirerad av Cilla att lägga in lite bilder. Ha tålamod med mig, jag är nybörjare. =)

Har tagit ett par på all snö som damp ner här i trakten under helgen, både med vanlig kamera och med mobilen.

Plogvall! Första för i år!


Hydro-skylten lös så vackert röd i allt det vita... Blev nästan julstämning.


Tänk att snön är vacker både när det är mulet och när solen skiner på den!På Örebro Central hade de ett tåg som fraktade bort överflödig snö från perrongen. Undrar vart de kör den?

Nu är det bara 4 dagar kvar till lovet. Oj oj oj vad jag ska njuta! Det ska bli superskönt att slippa gå upp innan man hunnit somna bara för att åka buss och tåg i en och en halv timme... Jobbet i sig är det inget fel på, men ibland är det skönt att få vila från det, för att liksom få upp gnistan igen. Jag ska rätta prov, umgås med mamma en hel dag, och så åker vi nog en sväng till svärföräldrarna mot slutet av lovet. Sen kommer det att bli full snurr här igen, med både mig och Sambon på jobb. Katterna kommer att få tråååkigt! Citrus övar redan:

1 kommentar:

Cilla sa...

Vad kul att man inspirerar någon till något :) Skickade ett msn med hur du får ramar runt bilderna :) Vad roligt att se hur det ser ut hos dig med all snö!!! Vilken söt kissemisse du har!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...