30 maj 2010

Äventyr i scrapbookingens värld

Igår morse var jag sådär lagom seg som man är på en lördag. Jag funderade lite på vad som skulle kunna hända under dagen. Vädret var inte helt lovande, så jag ägnade mig åt att surfa runt på olika scrapbookingsidor och kolla efter nya roliga leksaker att lägga alla mina pengar på. Har lagt en rejäl slant hos Stellas i Kumla. Mysigt värre att ha en sån butik så nära!

Jag snubblade runt och letade lite efter spännande nya idéer och hamnade här. Oj oj, den här helgen skulle man ju hälsat på syster i Uppsala. Jag sade något liknande till Sambon, som svarade "men åk då". Ja, det kan man ju! Uppsala - Kumla är inte så farligt långt, jag hittar... Skickade ett sms till grannfrun och pysselpartnern, som var på direkt. Up, up and away!

Vi åt sushi i Uppsala med syster, sedan marscherade vi förväntansfullt till Vaksalatorg, där mässan var. I matsalen på Vaksala skola var det pyssligt värre! Vi gick runt, kollade på Mian som gjorde vackra blommor, och fick se hur man viker stafflikort.

Bästa köpet för dagen var nog bårdstansen från Martha Stewart och det Svanen-märkta pappret från Freja Skapargård. Vackra saker! I morse gjorde jag det här våriga kortet, att ge till någon när det passar.

1 kommentar:

Annette sa...

Hej! Åh, så roligt att du var nöjd med ditt besök och mina designpapper du köpte. Härligt att se att du redan scrappat med dem.

Mycket nöje önskar jag dig och välkommen igen till www.frejas.nu.

Bästa hälsningar
Annette Philip,
Designer på Freja Skapargård.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...