28 februari 2009

Solsken och 5 minus!

Visst låter det som världens härligaste väder? Jag ska gå ut i flera timmar! Oj oj oj. Har suttit och läst lite elevbloggar på bilddagboken, så jag har nog blivit smittad av fjortisspråket... ;) Jag har i alla fall varit duktig och städat på förmiddagen, både dammsugit och skurat allt utom vardagsrummet där Sambon och hans kompis T sitter och spelar TV-spel. Taskigt att dra igenom och låta med dammsugaren när de försöker döda monster. Dessutom så påstår de att jag inte är genomskinlig! Vadå? Om jag står framför TV:n, inte är jag väl i vägen då? Nej, just det.

Usch vad jag är sugen på att skaffa en tatuering! Det går lite i vågor, just nu är det en stooor våg. Jag vill ha en älva eller en snobben. Vet inte var, funderar på svanken typ. Så den inte syns jämt och så jag inte ser den och tröttnar på den, men att den samtidigt syns lite ibland... Det är svårt. Dels är det dyrt, dels ska det göra ruskigt ont, och sen så är det ju permanent. Ingen ångervecka här inte. Hittade i alla fall några bilder på nätet som skulle kunna vara tatueringskandidater:

Den med Snobben och Woodstock är nog favoriten just nu. Jag har alltid varit en Snobben-person. Det är bara svårt att bestämma sig. Dessutom vet jag inte om jag vill ha den i färg eller svart-vitt-grått. Svart-vitt-grått funkar ju på blomman och Snobben, men kanske inte lika bra på älvorna... Nåja, det är inte aktuellt än på ett par månader, så jag hinner vela massor!

Idag ska jag göra egen müsli! Jag gjorde för ett par veckor sen, och den är redan slut! Det är kul att göra eget, jag känner mig så huslig! =)

Bilen är fortfarande frisk. Hurra! Tog den till jobbet igår och dansen i torsdags kväll utan problem. Fortsätt så, lilla bilen.

3 kommentarer:

bleunt sa...

Vet dina elever att du kallar dem fjortisar? ;) Och jag röstar på en Snoppen.

På höften. Eller iaf inte mitt på svanken, för då blir det "tramp stamp".

bleunt sa...

*Snobben

(haha, Freduian slip)

Anna sa...

Bleunt: Ja, de vet att jag kallar dem fjortisar. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...