18 augusti 2010

Tystnaden är total

Jo, med dubbla sommarjobb och sen en ny arbetsplats så blir det inte så mycket tid till bloggen. Men nu kommer det lite bilder på nya grejer och ett tips för den som vill ha lite koll på nya scrap-grejer! Kolla in det här!

mollys scrapbooking

Jag har pysslat lite i sommar. Snart är det ju flytt som gäller för mig och sambon och katterna, och så klart pysslegrejs! Kryssning, jippon och kurser. Wiihoo!


Ett kort som jag gjorde för att testa en ny vikning; trappsteg!
Ett sk plastpåsekort! Se hur det blir här under:Dra i den lilla snodden - vips så kommer det ut en hälsning uppåt och en neråt!

Kramisar från mig som nu ska gå och diska!

4 kommentarer:

Lilo sa...

Sådant här är obegripligt svårt liksom! Jag fick till ett stafflikort en gång efter några försök och det är jag mäkta stolt över! Är så imponerad över alla som lyckas göra så här snygga vikningar och annat avancerat på kort! Superfina!!! Och en väldigt snygg blinkie också! ;)

Anna sa...

Kul att du gillar det! Jag har ett block där jag skriver upp långa komplicerade instruktioner till de knasiga kortvikningar jag försöker mig på. Sen gör jag dem ihop med grannfrun!

Lilo sa...

Kul att veta!!! Hur många Mollymedlemmar vi är undrade du. Där är jag liiiiite hemlighetsfull. ;) Men vi är några stycken! ;) Och vi växer lite till när oktober månad kommer! =)

Sofia sa...

Jättefint grattiskort! Det såg avancerat ut :)

sv. Tack! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...