4 september 2010

Kreativitet

Jobbet går framåt. Att jobba med små barn (mina guldklimpar går i fyran) är krävande på ett helt annat sätt än att jobba med fjortisar. Jag måste försöka filtrera allt jag ska säga, gå igenom, förklara genom ett inre "funkar det här i fyran?"-filter. Sen måste jag låta bli att vara ironisk. Det är näst intill omöjligt för mig, som vuxit upp med Henrik Schyffert & co med alla deras ironiska humorprogram. OBS! För den som missat: Kolla in Henrik Schyfferts The 90's - ett försvarstal. Jag skrattade så jag grät och kände igen mig i nästan allt!

Det krävande jobbet plus den nyopade sambon gör att jag kommer hem på eftermiddagarna, lagar mat och grejar med hushållet, tränar och kollapsar i soffan. Häromkvällen somnade jag till en stund och vaknade av att sambon frågade om jag inte skulle gå och lägga mig. Hm, sade jag. Dessutom ska vi flytta om fyra veckor. Nyopad sambo gör ju att jag får göra allt. Puh!

Till saken. Förra helgen var grannfrun och jag på lagerrensning hos Stellas. Där fick man också lära sig hur man kan leka med Distress Ink. Åh, superduperkul!!! Jag gjorde en tag (se bild 1). Sen gick jag hem och provade att göra samma sak med mina chalk-stämpeldynor. Blev inte lika lysande, om än inte helt pjåkigt (se bild 2). Gick in på Stellas i veckan och köpte en Distress-dyna, köpte sminksvampar på Ica, och vips! (se bild 3, taggen som det står Sister på)

Bild 1


Bild 2


Bild 3

Den tredje bilden är mitt första alster skapat med månadens scrapbooking-kit från Mollys Scrapbooking. Superkul grejer med djungeltema! Jag gjorde asken mest med grejer från Mollys, lade till blommorna, fjärilen, taggen och biljetterna. Ska skapa fler saker med det kittet, måste ju vara med i tävlingen! Asken är till min syster, som ska få tillbaka något jag lånat av henne.

3 kommentarer:

Lilo sa...

Vilken ursnygg ask! Jag är urdålig på att vika och få till sådana saker! Ska bli jättekul att se vad du skapar till utmaningen också! =)

Pysselfröken sa...

Grymt snygg ask!!!!

Anonym sa...

Kolla in Grodans blogg ; )

Katleen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...